Service av skrivare

Skrivare skall bara fungera! – Det är både billigare och enklare att serva en skrivare innan den strejkar än när den slutar fungera.

Vi utför sk. ”förebyggande hälsovård” kallad underhållsservice. Vi är 3 servicetekniker som servar och reparerar skrivare i hela Stockholmsområdet. Vi går igenom, rengör och reparerar era maskiner. Vi är utbildade på Oki, Canon, HP, Lexmark, KonicaMinolta och Kyocera men vi är också väl förtrogna med de flesta övriga märkena på marknaden.

KW samarbetar med Novatron
Vi hänvisar våra verkstadskunder som vill lämna in sin trasiga maskin till vår samarbetspartner Novatron. Novatron är en av OKIs auktoriserade serviceverkstäder. Novatron reparerar också Canon, HP och Kyocera maskiner och har en butik där man kan köpa bläck, toner, papper mm. Man accepterar kort i butiken såsom Mastercard och Visa samt American Express. För mer information, klicka här

ERBJUDANDE FÖR NYA KUNDER
Vi lagar er trasiga skrivare eller MFP på plats hos er.

998:- per skrivare

Priset avser en skrivare/MFP. Arbetstid och reskostnad inom stor-Stockholm ingår. Service utförs med normal inställelsetid. Förtur och akutservice erhålles mot en extra kostnad.

Reservdelar debiteras enligt prislista. För kunder innanför tullarna tillkommer 50 kr i vägtullsavgift.

Alla priser är exklusive moms.

 

Vi erbjuder kort inställelsetid
KW Kontorsservice har normalt en mycket kort inställelsetid. Det normala är att en tekniker finns på plats hos kund dagen efter att service är beställd hos oss. Om vi får lov att gå igenom dina maskiner på en tidpunkt vi själva bestämmer, kan vi arbeta rationellt och metodiskt. Det minskar våra restider och ger utrymme för ett mycket bra pris.

Vi förbehåller oss rätten att utöka inställelsetiden vid hög arbetsbelastning.

Priser

Timtaxa normalservice
930:-
Resekostnad (inom 3 mils radie)
530:-
Akuttaxa Service (inom 4 timmar)
1850:-
Förbrukningsmaterial (såsom oljor, sprayer, torkdukar mm)
40:-
Tullavgift City
50:-

Övertid

Övertid debiteras Mån-Fred kl 17-21
enligt ovan multiplicerat med 1,5
Övrig tid
enligt ovan multiplicerat med 2

Alla priser är exklusive moms.

Övriga frågor ring eller e-maila »